Pachete SEO

Am decis să grupăm serviciile SEO oferite în 3 pachete complexe de servicii pe bază de abonament lunar, optimizate pentru diferite bugete.

Pachetul SEO Starter

Așa cum îi spune și numele, este destinat celor care nu au suficientă experiență pentru a fi încrezători în serviciile SEO.

Folosind serviciile SEO Starter pe o perioadă de 3- 6 luni beneficiarii vor putea observa o creștere evidentă a performanțelor site-ului, în special dacă se alege optimizarea targetată pe o singură expresie formată din minim 4 cuvinte cheie.

În cadrul acestui pachet se oferă și un buget de 100 lei pentru campanii Google Ads. Deși această sumă nu este tocmai suficientă pentru a aduce rezultate palpabile în ceea ce privesc vânzările, de exemplu, o campanie Google Ads poate ajuta la înțelegerea felului în care utilizatorii percep site-ul oferind informații utile pentru o optimizare mai eficientă a structurii și conținutului site-ului.

SEO Standard

Acesta este cel mai popular pachet de Servicii SEO deoarece cuprinde o sumă suficientă pentru a obține rezultate din campanii Google Ads, iar numărul de 6 advertoriale pe lună este suficient pentru a ajuta la creșterea stabilă și sigură a autorității site-ului.

Utilizarea serviciilor oferite de acest pachet pentru o perioadă de minim 3 luni, poate aduce rezultate considerabile pentru căutări care folosesc expresii formate din minim 3 cuvinte cheie.

SEO Premium

Afacerile care se bazează pe comerțul online, dar nu au încă suficiente resurse pentru a angaja permanent o persoană care să se ocupe de marketing-ul online pot apela cu încredere la acest pachet de servicii.

Bugetul de 800 lei pentru campanii Google Ads permite setare unor campanii destinate comercianților, pe bază de feed-uri de produse, aceste campanii fiind foarte eficiente în generarea de vânzări online.

Deoarece este un pachet de servicii echilibrat și eficient, în cazul în care fluxul de aprovizionare cu marfă o va permite, după câteva luni se va trece la o variantă superioară odată cu creșterea cifrei de afaceri.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

TwitterFacebookWhatsApp